SLİM PS3 YEŞİL IŞIKTA DONMA ‘PS3 İŞLEMCİ ARIZASI BGA REBALL TAMİRİ
Ps3 yeşil ışıkta donma hatası veriyorsa bu ps3 işlemci ile alakalıdır. Aşağıda yer alan tarafımızca hazırlanan videodaki gibi işlem yapılarak tamirini yapmaktayız.
Ps3’nüz yeşil ışıkta donma arızasını verir ise bizimle iletişime geçin.
Ps3’nüz yeşil ışıkta donma arızasını verir ise bizimle iletişime geçin.
Youtube yer alan bir takım evde yapılan işlemlerde kullanılan yöntemleri kullanarak konsolu tamir etmeye çalışmayın arızayı daha kötü bir hale getirebilirsiniz. Özellikle son zamanlarda BGA teknolojisine sahip olmayan servislerin bu arızalarda ısı tabancası kullanarak ısıtma işlemi uygulanmakta, kesinlikte tavsiye etmediğimiz bir tamir etme tekniğidir.
Konsolun maruz kaldığı zaman içinde işlemci ayaklarında deforme olmasından dolayı meydana gelen bu arızayı tamiri mümkün olmayan bir sürecek sokmaktadır.
Akomps Tenik Servisi olarak yukarıdaki video’ya istinaden bizleri arayarak arızalı konsolu bize getirebilir yada anlaşmalı kargomuz ile bize tamir etmemiz için gönderebilirsiniz. İşlem süresi yoğunluğumuza bağlı olarak 7 iş günü sürmektedir. Yapılan tamir işlemi sonrası ps3 sarı ışık işlemci arızasına servisimiz güvencesi altında garantide verilmektedir. Bilginize sunarız. Bu işlem sırasında yüksek teknoloji içeren bga makinamızı kullanarak REBALL YAPMAKTAYIZ
[infobox color=”#59137a”]Akomps Teknik Servisi İletişim Hattı +90 0545 735 28 97 Whatsapp üzerinden resim video atarak arıza hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Süleymaniye Mah. Fetva Yokuşu Güneş Hanı No:3 Kat:1 İstanbul/Fatih Bizimps.com [/infobox]
selamın aleyküm abi slim ps3 te açıyoz 5 saniye sonra kapanıyor hiç ışık kalmıyor tamiri varmıdır ve fiyatı nedir