GameSir VR Aim Box PS5 ve Xbox Series S/X Kullanım Hizmeti BizimPS



VX AimBox ile Xbox Series X/S, xbox One, PlayStation 4 (PS5) ve Nintendo Switch konsollar için ayarlaması kurulum online görüntülü destek vererek yapmaktayız.

VR AİM BOX / Yarım El Klavyesi ve Uyumlu oyuncu mouse seti satışımızda vardır. Bu set tarafımızca denenmiş uyumluluk testleri yapılmış en iyi performans veren ekipmanlar yer almaktadır. İsterseniz bu seti satın alarak direk kullanıma geçebilirsiniz.




Tak çalıştır özelliğine sahiptir. Hazır ayarları vardır isterseniz cep telefonlarına yüklenebilir uygulaması ile kolayca ayarlarını yapabilirsiniz. 

GameSir VX AimBox, Xbox Series X/S, xbox One, PlayStation 4 (PS4) ve Nintendo Switch'te en yüksek hassasiyet ve sorunsuz klavye ve fare deneyimini sunar. VX AimBox, onu en talepkar oyuncular için mükemmel bir arkadaş yapan benzersiz kalite, kullanım kolaylığı ve esnekliğe sahiptir.

Agility X çeviri teknolojisi, Teknoloji, konsol oyunlarını oynama şeklimizi değiştirdi. GameSir VX AimBox, en gelişmiş klavye ve fare adaptörü teknolojisine sahiptir - oynadığınız her oyunda benzersiz 1: 1 oyun doğruluğu ve sıfır gecikme performansı sunabilen Agility X çeviri teknolojisi.


USB kablosunu her iki yönde de bağlamanızı sağlar. Hiç bir USB kablosu bağlamayı denediniz mi, ancak hangi yöne gittiğinden emin değil misiniz? Sanki hep yanlış yöne gidiyorlar. GameSir VX AimBox, üç adet ters çevrilebilir USB 2.0 bağlantı noktasına sahip olduğu için artık hayal kırıklığını durdurabilir.




Yeni nesil konsol giriş adaptörü

GameSir VX AimBox, oyuncuların PC veya konsol arka planından en uygun giriş cihazını seçmelerine veya oturma odasındaki bir masa veya kanepede oyun oynamalarına olanak tanır. VX AimBox ile Xbox Series X/S, xbox One, PlayStation 4 (PS4) ve Nintendo Switch üzerinde oyun oynamak için oyun sınıfı PC donanımını kullanabilirsiniz.

Playstation Konsol ile kullanım şeması.
Xbox konsol ile kullanım şeması.



Post a Comment

Daha yeni Daha eski