Rainbow Six Siege Cronus zen Gamepack Kısayol Tuşları - BizimPS



🕹️ Zıpla Geçiş Yapar

Atlama Geçişleri , OLED MOD MENÜ Sistemine erişmenize ve anında bir Silah, Profil seçmenize ve hatta oyun sırasında Geri Tepme Önleme ve Hedef Yardımını ayarlamanıza olanak tanır . Bu, belirli durumlarda, örneğin, Geri Tepme Önlemesinin hızlı bir şekilde ayarlanmasını gerektiren bir silah kullanıyorsanız veya rastgele bir silah alıp, önceden yapılandırılmış Geri Tepme Önleyicisine sahip olacak şekilde silahı seçmeniz gerektiğinde inanılmaz bir avantaj sağlar. değerler.


Bu GamePack, bir kontrol cihazının girişini okur, bir Playstation kontrol cihazı algılarsa, geçiş için oynadığınız platformdan bağımsız olarak Dokunmatik Yüzeyi kullanır. Aksi takdirde, Nintendo Pro denetleyicisindeki Eksi gibi yerinde olacak olan Görünümü veya düğmeyi kullanır.


Playstation Denetleyicisine basmak daha kolay olduğu için Paylaş Düğmesi yerine dokunmatik yüzey kullanılır. Paylaş Düğmesi üsttedir, bu nedenle Touchpad kullanılır.


Xbox Denetleyicisi ile karşılaştırıldığında, Görünüm düğmesi sol çubuğun yanındadır. Bu, baş parmağınızla hafif bir hareket gerektirir. Amaç, rahatlığın Playstation Controller ile aynı olduğundan emin olmaktır.


🕹️ Hızlı Geçişler


Hızlı Geçişler , oyun sırasında OLED Menü Sistemine erişmenize ve aktif Modları anında etkinleştirmenize/devre dışı bırakmanıza olanak tanır . Bu, belirli durumlarda inanılmaz bir avantaj sağlar, örneğin, Anti-Recoil'in hızlı bir şekilde devre dışı bırakılmasını gerektiren bir silah kullanıyorsanız veya tam otomatik bir silah kullanıyorsanız ve Rapid Fire'ı devre dışı bırakmanız gerekiyorsa, belirtilen Hızlı Geçiş'e dokunmanız yeterlidir. Aktif Yangın Moduna.


Not: Bir Mod devre dışı bırakıldığında, ilişkili herhangi bir Hızlı Geçiş de devre dışı bırakılır.



Cronus Zen Satışımız vardır. 0545 735 28 97


📣BİZİMPS | PS3 PS4 PS5 - XBOX | Konsol Geliştirme Oyun Kolları Modlama Oyun Yükleme-Yama Konsol Aksesuar Alım Satım ve Teknik Servis Hizmetleri

📣Mail Adresimiz: bizimps@gmail.com
☎️İletişim Numaramız: +90 545 735 28 97
☎️Whatsapp İletişim: +90 545 735 28 97
☎️Hızlı İletişim kurma SMS; +90 545 735 28 97
📣İstanbul / Tahtakale 

🔵Sosyal Medya Hesaplarımız; Twitter | Instagram | YouTube | Whatsapp | Blog Sayfamız



Post a Comment

Daha yeni Daha eski