XBOX YENİ Takım Kuruyoruz İlk Maç - Rainbow Six Siege - Sezon: Demon Veil [🔴120FPS] TÜRKÇE




Rainbow Six Siege Hakkında: wikipedia
Resmi web sayfası ve tüm detaylar: incele

XBOX YENİ Takım Kuruyoruz Isınma Maçları - Rainbow Six Siege - Sezon: Demon Veil [🔴120FPS] TÜRKÇE Bu video'da Xbox Series X konsolda 120FPS oynuyorum. 100MB internet paketi kullanıyorum. Kulaklık olarak Corsair hs75xb kullanıyorum. Oyun içi aim ayarlarım 100 + 100 + 10 + 10 +100 Konsol ile alakalı ekipman aksesuar sistem toplama ürün ve aksesuar ayarlama konsol tamiri modlaması bakım ve onarım işlemleri hakkın da destek alıp soru sorabileceğiniz whatsapp numaramız;📳 WhatsApp: + 90 0545 735 28 97 Videonun teknik kayıt bilgileri; File size : 4.31 GiB Overall bit rate : 50.3 Mb/s Original frame rate : 120.000 FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits 🔵 Kanala Abone OL 🔜 https://goo.gl/deTaY6 Beni şuralardan da takip edebilirsiniz ; Instagram ►https://goo.gl/eykTZW Web Sayfamız ► https://goo.gl/aXKj1o 🟥Konsol Hesaplarım🟥 PSN: TR_BySaRiYeRli XBOX: Bysariyerli ***************************************** #r6 #NorthStar #RainbowSixSiege

Rainbow Six Siege İnceleme

Oyunumuzda saldıranlar ve savunanlar olmak üzere 2 takımdan oluşuyor. Savunanların amacı bölgelerinde bulunan 2 adet bombayı koruyup rakip takımın bombaları etkisiz hale getirmesini engellemek. Saldıranların amacı ise ya tüm düşmanları öldürmek yada bombayı defuser (bombayı çözen cihaz) ile bombayı etkisiz hale getirmek.

Oyun aslında Klasik Cs GO da olduğu gibi polis terörist gibi gelebilir. Fakat burada bombayı savunanlarda polis karakterleri saldıranlarda polis 😀 Bu karakterlere oyunda operatör adı veriliyor ve her operatörün kendine has bir özelliği, cihazı bulunuyor. İşler böyle olunca oyunda bizlere farklı oynanış biçimleriyle pek çok seçenek sunuyor. Rainbow Six Siege oyununda şuan saldıranlar ve savunanlar olmak üzere toplam 59 karakter bulunuyor. Bunlardan 30’u saldıranlarda 29’u ise savunanlarda bulunmakta.

Oyunda 3 faklı oyun modu bulunmakta bunlar; Yeni gelen, Derecesiz maç ve Dereceli maç. Oyuna ilk başladığınızda 10. seviyeye kadar yeni gelen modunu oynamak zorundasınız. 10. seviyeyi geçtikten sonra size çok daha ciddi bir ortam olan Derecesiz Maç da oynama imkanı veriliyor. Uzun bir süre oyunu oynayıp 50. seviyeye ulaştıktan sonrada artık Dereceli Maçlarda oynayıp oyunda bir rütbe elde edebilirsiniz.

Yeni gelen modu sizin epey bir süre oynayacağınız bir mod. Bu mod da toplam 3 raund var. Tabi 2 2 berabere kalınması durumunda kazananı belirlemek amacı için fazladan 1 raund daha veriliyor. Şimdi 3 raund size çok az gelebilir. İlk duyduğumda bana da az gelmişti fakat oyunda taktiksel ilerleyip, attığınız her adımı dikkatli seçmek zorunda olduğunuz için raundlar uzun sürebiliyor. Tabi Derecesiz Mod da oyun girerseniz size çok daha fazla raund sunuyor. Derecesizde 4 raund dan oluşuyor fakat kazananı belirlemek için fazladan 2 raund öne geçmeniz gerekiyor. Bu durum olana kadar maç da duruma göre uzayabiliyor.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski